takaisin ylös nappula

Autokorjaamo Marttilassa, Auran ja Ypäjän välissä

Autokorjaamotyö moottorin korjaus Autokorjaamotyö moottorin korjaus Autokorjaamotyö moottorin korjaus Autokorjaamotyö moottorin korjaus Autokorjaamotyö moottorin korjaus

Rengas ja Huolto H.Kelkka Tmi on noussut vuosien varrella yhdeksi luotetuimmista autokorjaamoista alueella, palvellen asiakkaita kattavasti ja laadukkaasti. Jokainen asiakas ja heidän autonsa saavat meillä yksilöllistä huomiota ja asiantuntevaa palvelua.

Korjaamossamme yhdistyvät ammattitaito, korkealaatuiset työvälineet ja aito halu auttaa. Monissa autoissa esim. pyöränlaakerin vaihto tarvii oman erikoistyökalun jotta laakerivaihto käy tehokkaasti ja oikein. Ilman erikoistyökaluja laakeri voi vaurioitua jo asennuksessa ja käyttöikä lyhenee merkittävästi. 
Kun auto tuodaan meille, se käy läpi huolellisen tarkastuksen, joka takaa, että ongelmat paikannetaan ja korjataan ensiluokkaisesti. Ei ole väliä, onko kyseessä suuri korjausprojekti vai pieni huolto – jokainen tehtävä suoritetaan huolella ja ammattitaidolla.


Olemme tunnettuja laadukkaasta työstämme ja asiakaspalvelustamme myös Marttilan lähialueilla, kuten Koski tl, Kyrö, Riihikoski, Ypäjä, Vaskio, Aura, Tarvasjoki, Mellilä. Olipa kotisi sitten näissä mainituissa kunnissa tai kauempana, voit luottaa siihen, että autosi on parhaissa mahdollisissa käsissä meidän luonamme.

  • Ikoni neliö Moottorin ja vaihteiston korjaukset ja huollot
  • Ikoni neliö Vikadiagnoosit käyttäen Bosch Esitronic KTS 350 -järjestelmää
  • Ikoni neliö Alustan ja jarrutöiden korjaukset ja huollot
  • Ikoni neliö Tuulilasien vaihdot 

Autokorjaamomme palveluita

Vikakoodin luku Bosch Vikadiagnoosit: Bosch Esitronic KTS 350
Teemme lukuisia eri palveluja mm. moottorikorjaukset, vikakoodin luku ja nollaus, ilmaistointihuollot, vikadiagnoosit, tuulilasien vaihdot, jarrutyöt (jarrupalat ja levyt), kytkin- ja vaihteistokorjaukset, jakohihnan vaihdot, nelipyöräsuuntaukset, ilmastointihuollot ja korjaukset, sylinterikansien korjaukset ja pyöränlaakerien vaihdot.
Myös alustan ja helmakoteloiden ruoste-vauriokorjaushitsaukset.
Teemme myös myös paljon muita korjaus- ja huoltotöitä mitä yllä on mainittu. Suosittelemme aina ottamaan yhteyttä hinta-arvion saamiseksi juuri sinun ajoneuvollesi.

Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja keskustellaan lisää korjaustarpeistasi!

Palvelu Hinta
Vikakoodin luku ja nollaus 30 €
Ilmaistointihuolto henkilöautot 75 €
Nelipyöräsuuntaus 79 €
Katsastuksessa käyttö 30 €
Sijaisauto korjauksen ajaksi 18€ / pvä + polttoaine
Muut korjaustyöt Ota yhteyttä