takaisin ylös nappula

Autohuolto Marttilassa, Auran ja Ypäjän välissä

Määräaikaishuoltotyö jarrujen tarkistus Huoltotyö auto testerissä Autokorjaamotyö moottorin korjaus

Kun on aika määräaikaishuollolle, haluat varmasti että työ tehdään laadukkaasti ja huolellisesti maksamatta kuitenkaan mistään turhasta. Rengas ja Huolto H.Kelkka Tmi Marttilan Ollilassa tarjoaa asiantuntevaa määräaikaishuoltoa, joka varmistaa autosi turvallisuuden, suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden. Meidän monimerkkihuoltokorjaamomme Ollilassa on varustettu nykyaikaisilla testereillä ja huolto-ohjelmistoilla. 

Paikalliset asukkaat kunnista kuten Marttila, Koski tl, Kyrö, Ypäjä, Vaskio, Riihikoski, Aura, Tarvasjoki ja Mellilä ovat luottaneet palveluihimme vuosien ajan. Laadukkaan huoltotoiminnan avulla pyrimme varmistamaan, että tämä luottamus jatkuu.

Jakohihnajärjestelmän huolloissa tarvitaan lähes kaikissa erikoistyökaluja ja valmistajan työohjeet. Yhteistyökumppanimme kautta kaikki erikoistyökalut ovat käytettävissämme. Näin työ tulee aina tehtyä laadukkaasti ja tehokkaasti. Teemme myös jakoketjujärjestelmien huollot. Lisäksi noudatamme aina valmistajan ohjeita määräaikaishuollossa.

Onko autosi jo määräaikaishuollon tarpeessa? Olet lämpimästi tervetullut luoksemme. Voit luottaa siihen, että Rengas ja Huolto H.Kelkka Tmi tarjoaa sinulle ja autollesi korkealaatuisen palvelun joka kerta.

  • ikoni neliö Nykyaikaiset laitteet ja työkalut
  • ikoni neliö Sijaisauto huollon ajaksi
  • ikoni neliö Laadukkaat voiteluaineet
  • ikoni neliö huolellinen työ

Katsastuspalvelut

Vanha auto katsastettuna nosturilla

Kun tuot autosi meille määräaikaishuoltoon, voimme valmistella ja tarkastaa sen katsastusta varten varmistaen, että kaikki on kunnossa ja vastaa katsastusvaatimuksia. Jos löydämme jotain, mikä voi aiheuttaa hylkäyksen katsastuksessa, ilmoitamme siitä sinulle etukäteen ja korjaamme ongelman, jotta auto menee läpi katsastuksesta ensimmäisellä yrityksellä.

Ja mikä parasta, kun autosi on valmis huollosta, voimme viedä sen katsastukseen puolestasi, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia siitä ollenkaan. Näin säästät aikaa ja vaivaa ja voit olla varma, että autosi on katsastettu asiantuntijoidemme valvovan silmän alla.

Määräaikaishuoltojen palvelut

Teemme monimerkkikorjaamona määräaikaishuoltoja henkilö- ja pakettiautoihin. 

Myös uudet autot ja valmistajan takuunalaisten autojen määräaikaishuollot.                                                        Käytämme myös asiakkaan niin halutessa auton määräaikaiskatsastuksessa.                                                     

Suosittelemme ottamaan yhteyttä huollon toimenpiteistä ja hinta-arvion saamiseksi juuri sinun ajoneuvollesi.

Kysy hinta-arviota ottamalla meihin yhteyttä.