takaisin ylös nappula

Traktori- ja Maatalous­koneiden huollot Marttilassa

Traktorin korjaustyö

Huollamme ja korjaamme traktorit ja maatalouslaitteet

Meidän kauttamme saat traktorien määräaikaishuollot, lisävalojen asennukset, sähkötyöt, kansiremontit ja vesipumpun vaihdot. Erityisosaamista meillä on myös maatalouskoneiden hitsauksissa, hydrauliikkahuolloissa sekä laakerien vaihdoissa.

Varmistamme, että koneesi ovat aina parhaassa mahdollisessa kunnossa, jotta maataloustyösi sujuu ilman viiveitä. Toimipisteemme Marttilan Ollilassa palvelee laajasti ympäröiviä alueita. Asiakkaitamme tulee mm. paikkakunnilta kuten Koski tl, Kyrö, Vaskio, Salo, Riihikoski, Aura, Tarvasjoki, Mellilä, Loimaa ja Lieto. Ota yhteyttä ja anna ammattilaisten huolehtia koneistasi!

  • Ikoni neliö Kattavat tarkastukset: Suoritamme perusteelliset tarkastukset varmistaaksemme koneidesi turvallisuuden ja tehokkuuden.
  • Ikoni neliö Nopeat toimitusajat: Tiedämme, kuinka tärkeää on saada koneet nopeasti takaisin työkuntoon.
  • Ikoni neliö Laadukkaat renkaat: Tarjoamme kestävät renkaat, jotka on suunniteltu maatalouden haastaviin olosuhteisiin.
  • Ikoni neliö Varaosien saatavuus: Laaja varaosavalikoimamme takaa, että koneesi saavat aina oikeat ja laadukkaat osat.
  • Ikoni neliö Yli 20 vuoden kokemus: Luota asiantuntemukseemme; olemme palvelleet maatalousalaa jo useiden vuosien ajan.
Huollettu Traktori John Deere

Maatalouskoneiden renkaat

Huollettu Traktori John Deere

Maatalouskoneiden renkaat ovat yksi tärkeimmistä osista, kun puhutaan koneen suorituskyvystä ja turvallisuudesta. Ne kohtaavat haastavat maatalouden olosuhteet, kuten pehmeän maan ja raskaiden kuormien vaatimukset. Meiltä löydät laadukkaan valikoiman renkaita, jotka on suunniteltu juuri näitä haasteita silmällä pitäen. Olipa kyseessä sitten traktorin, puimurin, kylvökoneen, kaivinkoneen tai minkä tahansa maatalouskoneen renkaat, meillä on oikea ratkaisu tarpeisiisi. Laatu, kestävyys ja luotettavuus ovat keskiössä renkaidemme valinnassa.

Kun puhumme laadukkaista maatalouskoneiden renkaista, kaksi merkkiä nousevat esiin: Alliance, erityisesti raskaaseen käyttöön optimoituja renkaita tarjoava brändi ja BKT, joka on erikoistunut maatalous- ja raskaan kaluston renkaisiin. Kun valitset renkaasi meiltä, annat koneillesi sen, mitä ne ansaitsevat – parhaan.

Katso rengasvalikoimamme Torissa

  • Ikoni neliö Laadukkaat merkit: Tarjoamme alan johtavia rengasmerkkejä, kuten Alliance ja BKT
  • Ikoni neliö Asiantuntijaneuvonta: autammme mielellämme valitsemaan juuri oikeat renkaat koneellesi.
  • Ikoni neliö Kattava valikoima: Olipa tarpeesi sitten erikoisrenkaat tai perusrenkaat, meiltä löydät tarvitsemasi.
  • Ikoni neliö Sopivuus eri maatalouskoneisiin: Olipa kyse traktorista, puimurista, kylvökoneesta, niittokoneesta tai kaivinkoneesta, meiltä löydät sopivan ratkaisun.
  • Ikoni neliö Yli 20 vuoden kokemus: Luota asiantuntemukseemme; olemme palvelleet maatalousalaa jo useiden vuosien ajan.
BKT Tyres Logo Alliance Logo