takaisin ylös nappula

Öljynvaihto Marttilassa, Auran ja Ypäjän välissä

Öljynvaihtotyö käynnissä

Rengas ja Huolto H.Kelkka Tmi Marttilan Ollilassa on paikallinen ja luotettava monimerkkikorjaamo, joka tekee öljynvaihtoja henkilö-ja pakettiautoihin myös pikahuoltona odottaessa.  Korjaamohallissa on nykyaikaiset välineet, kuten 3000kg nostin, joka takaa tehokkaan ja turvallisen öljynvaihdon. Käytämme vain laadukkaita voiteluaineita ja seuraamme autonvalmistajien suosituksia tiukasti.

Olipa paikkakuntasi sitten Koski tl, Kyrö, Riihikoski, Ypäjä, Vaskio, Aura, Tarvasjoki tai Mellilä, olet aina tervetullut luoksemme. Monet asiakkaistemme tulevat mm. näiltä paikkakunnilta sillä he luottavat ammattitaitoomme ja nopeaan palveluumme.

Tarjoamme myös sijaisauton huollon ajaksi, jotta päiväsi sujuisi katkoksitta. Varaa aikasi jo tänään ja anna ammattilaistemme huolehtia autosi öljynvaihdosta.

  • Ikoni neliö Nykyaikaiset laitteet ja työkalut
  • Ikoni neliö Sijaisauto huollon ajaksi
  • Ikoni neliö Laadukkaat voiteluaineet
  • Ikoni neliö M-Filter öljynsuodattimet hyllyssä

Öljynvaihtohinnasto

Öljynvaihdon hinta vaihtelee riippuen käytettävän öljyn litramäärästä sekä valitusta öljytyypistä. Eri automallit vaativat eri määrän öljyä ja öljytyypit ovat erihintaisia. Lisäksi mahdolliset lisätyöt voivat vaikuttaa kokonaiskustannuksiin.
Käytämme aina laadukkaita öljyjä, jotta voit olla varma saavasi parasta vastinetta rahoillesi.

Kysy hinta-arviota ottamalla meihin yhteyttä.